Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΑΡΚΟΥΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΤΕΙ ΣΕ "ΛΑΘΡΟΠΑΓΙΔΑ" ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Τη μεγάλη κινητοποίηση όλων των αρμόδιων φορέων και, φυσικά, του «Αρκτούρου» και της «Καλλιστώς», προκάλεσε ο εντοπισμός, σήμερα το πρωί, μιας μεγάλης αρκούδας, η οποία εγκλωβίστηκε στην περιοχή ανάμεσα σε Βατερό και Μεταμόρφωση, καθώς πιάστηκε σε μια «λαθροπαγίδα»!Επί τόπου έφτασαν οι ειδικοί των δυο οργανώσεων, που νάρκωσαν την αρσενική και βάρους 200 περίπου κιλών αρκούδα, προκειμένου να τη βοηθήσουν να απεγκλωβιστεί.

Σύμφωνα με ις πληροφορίες του Kozanimedia, που βρέθηκε στο σημείο, την αρκούδα εντόπισαν μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Κοζάνης μετά τις 7 το πρωί, ενώ σημειώνουν πως η εν λόγω «λαθροπαγίδα» δεν προέρχεται από κυνηγούς.
Κατοπιν υπερανθρωπων προσπαθειων το μεγάλο ζώο απελευθερώθηκε και επέστρεψε και πάλι στο φυσικό του περιβάλλον…

Πηγη1:kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.