ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΟΥΛΙΑΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΔΟΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΕΧΝΗΣ LandEscape Art Review.

H Προπτυχιακή καλλιτέχνης του ΤΕΕΤ, Φλώρινας Ειρήνη Πουλιάση και το έργο της “τεκτονικές Πλάκες” διακρίθηκε στο Ανοιχτό κάλεσμα του διεθνούς περιοδικού τέχνης LandEscape Art Review. Στο επόμενο τεύχος του περιοδικού (τεύχος Ιουνίου) θα της παραχωρηθεί ένα Αφιέρωμα 14 σελίδων πάνω στο έργο και την έρευνά της. Το Σημείωμα από τους εκδότες ανέφερε “Έχουμε εντυπωσιαστεί με την καλλιτεχνική παραγωγή σας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το έργο “Τεκτονικές Πλάκες” έχει επιλεγεί για τη δημοσίευση στην επόμενη ειδική έκδοση του LandEscape Art Review.Πιο συγκεκριμένα, έχουμε εκτιμήσει ιδιαίτερα τον τρόπο που προσεγγίζετε και εξερευνάτε τα όρια μεταξύ της θολής μνήμης και της εμπειρίας, τη διερεύνηση σχετικά με το εσωτερικό δεσμό μεταξύ ανθρώπου και φύσης και της θεμελίωσης μιας βαθιάς εμπλοκής τόσο συναισθηματικής όσο και πνευματικής ,σε έναν τρόπο που μας θύμισε τα έργα Felix Gonzalez-Torres. Έτσι, θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας υποβάλλουμε μια προσωπική συνέντευξη που θα δημοσιευθεί στο επόμενο Ιinternational τευχος Ανασκόπησης τέχνης.”
P R E A D EXHIBITION | ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης | τυπογραφείο ΦΩΤΟΛΙΟ & ΤΥΠΙΚΟΝ με συμμετοχή μεταξύ άλλων της συνέργιας Χρήστου Τσώτσου – Χάρη Κοντοσφύρη με την ηχητική εγκατάσταση του Νικόλα Καρναμπατίδη (Προπτυχιακού καλλιτέχνη του ΤΕΕΤ) Συμμετέχουν επίσης οι Νικόλας Αντωνίου και Γιώργος Κορμπάκης (απόφοιτοι ΤΕΕΤ, Φλώρινας)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Η ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΣΣΑ ΦΑΝΗ ΜΟΤΕΣΝΙΤΣΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ "ΜΠΟΡΟΥΜΕ" ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

21η ΠΑΝΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΗ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ