ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ RUN GREECE 10.000 μ., 5000 μ., 1000 μ. & ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 21.100 μ.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και τον Δήμο Καστοριάς, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, προκηρύσσουν το RUN GREECE αγώνες πόλης, Ημιμαραθώνιο δρόμο 21.100 μ., δρόμο 10.000 μ., 5000 μ. Ανδρών-Γυναικών και δρόμο 1.000 μ. για μαθητές-τριες Δημοτικών Σχολείων.
Οι Αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:
1.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 17 Μαΐου 2015
2.ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 10.00
3.ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κτήριο Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς4.ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ:
Ημιμαραθώνιος (21.100 μ.) ώρα έναρξης:10.00
Εκκίνηση: Η εκκίνηση των αθλητών θα γίνει μπροστά από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς στην Μ. Αλεξάνδρου. Οι δρομείς θα διασχίσουν την Μ. Αλεξάνδρου, Ορεστιάδας, θα αφήσουν πίσω τους το γραφικό Ντολτσό και την πόλη της Καστοριάς, περνούν από το Νοσοκομείο, τη Σπηλιά του Δράκου, συνεχίζοντας προς την ιστορική Μονή της Μαυριώτισσας (11ου αιώνα), συνεχίζουν διασχίζοντας την οδό Σουγαρίδη, κατευθυνόμενοι στον Ναυτικό Όμιλο και μπαίνουν ξανά στην πόλη, στην Λεωφόρο Νίκης έχοντας στο αριστερό τους χέρι την παραδοσιακή γειτονιά Απόζαρι, φθάνοντας στην Πλατεία Μακεδονομάχων, περνώντας την οδό 11ης Νοεμβρίου μπαίνοντας στην Μ. Αλεξάνδρου, με κατεύθυνση το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, στρίβοντας στον κόμβο προς την Λεωφόρο των Κύκνων στην οποία θα γίνει αναστροφή στο ύψος του πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Καστοριάς, για να επιστρέψουν μπροστά στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς συνεχίζοντας για τη 2η στροφή, κάνοντας την ίδια διαδρομή, εκτός του κομματιού της Λεωφόρου των Κύκνων, οι αθλητές-τριες τερματίζουν μπροστά στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.


Δρόμος 10.000 μ. σε Δημόσια Οδό (ώρα έναρξης: 10.00)
Εκκίνηση: Η εκκίνηση των αθλητών θα γίνει μπροστά από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς στην Μ. Αλεξάνδρου. Οι δρομείς θα διασχίσουν την Μ. Αλεξάνδρου, Ορεστιάδας, θα αφήσουν πίσω τους το γραφικό Ντολτσό και την πόλη της Καστοριάς, περνούν από το Νοσοκομείο, τη Σπηλιά του Δράκου, συνεχίζοντας προς την ιστορική Μονή της Μαυριώτισσας (11ου αιώνα), συνεχίζουν διασχίζοντας την οδό Σουγαρίδη, κατευθυνόμενοι στον Ναυτικό Όμιλο και μπαίνουν ξανά στην πόλη, στην Λεωφόρο Νίκης έχοντας στο αριστερό τους χέρι την παραδοσιακή γειτονιά Απόζαρι, φθάνοντας στην Πλατεία Μακεδονομάχων, περνώντας την οδό 11ης Νοεμβρίου μπαίνοντας στην Μ. Αλεξάνδρου, με κατεύθυνση το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, στρίβοντας στον κόμβο προς την Λεωφόρο των Κύκνων κάνοντας αναστροφή στο ύψος του Εμπορικού Κέντρου, για να επιστρέψουν και να τερματίσουν μπροστά στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.


Δρόμος 5.000 μ. (Δρόμος Αλληλεγγύης) ώρα έναρξης; 10.10)
Εκκίνηση: Η εκκίνηση των αθλητών θα γίνει στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας (απέναντι από την είσοδο του πάρκιγκ της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς) επί της Λεωφόρου των Κύκνων, κάνοντας αναστροφή στο ύψος του πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, διασχίζοντας τη Λεωφόρο των Κύκνων από το άλλο ρεύμα φθάνοντας στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, συνεχίζοντας στο αριστερό ρεύμα της Μ. Αλεξάνδρου και εισέρχονται στην οδό Ορεστιάδας, φθάνοντας στο ύψος της οδού Ρήγα Φεραίου (Ντολτσό) όπου κάνουν αναστροφή (σημείο ελέγχου) και συνεχίζουν στο αριστερό ρεύμα της Ορεστιάδας, βγαίνοντας στη Μ. Αλεξάνδρου και τερματίζουν μπροστά στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, έχοντας διανύσει 5000 μ.


Δρόμος 1.000 μ. Μαθητών-τριών Δημοτικών Σχολείων ώρα έναρξης; 10.00)
Εκκίνηση: Η εκκίνηση των αθλητών θα γίνει στο ύψος των γραφείων της ΔΕΗ (Λεωφόρος Κύκνων), με κατεύθυνση την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς όπου και τερματίζουν.


5.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Για να συμμετέχει κάποιος στον Ημιμαραθώνιο, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Στους αγώνες δρόμων 5 χλμ. και 10 χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του. Στον αγώνα 1000 μ. Παιδιών (9-12 ετών) θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 9ο έτος της ηλικίας του, και για τα Δημοτικά Σχολεία να πηγαίνει στις τάξεις Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄.


6.ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ-ΕΠΑΘΛΑ:
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.
Στους τρεις, πρώτους νικητές-τριες όλων των κατηγοριών (εκτός των 1.000 μ. Δημοτικών Σχολείων) θα δοθούν διπλώματα και μετάλλια νικητών.
Στους πρώτους νικητές-τριες όλων των κατηγοριών (εκτός των 1.000 μ. Δημοτικών Σχολείων) θα δοθούν κύπελλα.


7.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τον αριθμό συμμετοχών ανά κατηγορία ως εξής: Ημιμαραθώνιος Δρόμος έως 250 αθλητές-τριες.
Δρόμος 10.000 μ. έως 450 αθλητές-τριες.
Δρόμος 5.000 μ. έως 1000 αθλητές-τριες.
Δρόμος 1.000 μ. έως 850 μαθητές-τριες.
Οι Δηλώσεις συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο και τους δρόμους 5 χλμ. και 10 χλμ. αλλά και τον αγώνα Παιδιών 1000 μ. θα πρέπει να γίνουν έως την Τετάρτη 6 Μαΐου (εάν οι συμμετέχοντες επιθυμούν να αναγράφεται και το όνομά τους στον αριθμό τους) ηλεκτρονικά στη διεύθυνσηwww.run-greece.gr, ή έως την Τετάρτη 13 Μαΐου, ηλεκτρονικά ή στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, Αγ. Αθανασίου 36 τηλ. 2467023555 στο ειδικό έντυπο συμμετοχής που συνοδεύει την προκήρυξη.


Εγγραφές μετά τις 13 Μαΐου θα είναι δυνατές μόνο εάν δεν έχουν συμπληρωθεί τα παραπάνω όρια συμμετοχής στον Αγώνα και μόνο το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους.


8.ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΑΓΩΝΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΟ-ΔΙΠΛΩΜΑ T-SHIRTS ΠΟΣΟ
ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ 5,00 €
10.000 μ. ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ 5,00 €
5.000 μ. ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ 5,00 €
1.000 μ. ΟΧΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΟΧΙ


Η πληρωμή της συνδρομής αυτής μπορεί να γίνει: (α) είτε μέσω πιστωτικής κάρτας στην περίπτωση online εγγραφής,
(β) είτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό 993002330000806 (Τράπεζα ALPHA BANK - IBAN: GR7801409930993002330000806),
(γ) είτε με μετρητά στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ.
Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει το ονοματεπώνυμό σας να αναγράφεται υποχρεωτικά στην αιτιολογία της κατάθεσης, ενώ θα πρέπει να αποστέλλετε άμεσα αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης με φαξ ή email στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (fax: 2109331152, email: info@run-greece.gr ).


9.ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:
Στους συμμετέχοντες που θα καταβάλλουν το αντίτιμο των 5,00 € θα δοθούν δωρεάν t-shirts, πλαστική τσάντα αριθμός εγγραφής (BIP), ηλεκτρονική χρονομέτρηση (επίσημος χρόνος και κατάταξη), αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.


10.ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ:
Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν στον αγώνα με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για τυχόν σωματική ή άλλη βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία κατά τη διάρκεια του αγώνα ή μετά το τέλος του. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα συμμετέχοντα, αφού όλοι θα αγωνιστούν με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.


11.ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ:
Σε κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής θα υπάρχει ένδειξη χιλιομετρικής απόστασης. Κατά μήκος της διαδρομής του Ημιμαραθωνίου και των 10 χλμ. θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης των δρομέων.
Εμφιαλωμένο νερό και ισοτονικά, διατίθενται σε όλους τους συμμετέχοντες στην εκκίνηση και στον τερματισμό. Επίσης διατίθεται νερό στο 2,5ο χλμ. και στο 7,5ο χλμ και ισοτονικά στο 5ο χλμ. και στο 10ο χλμ.


12.ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ:
Το χρονικό όριο τερματισμού για τον Ημιμαραθώνιο είναι 2:30:00 (ώρα 12.30), για τον δρόμο 10 χλμ. είναι 1:30:00 (ώρα 11.30) και για τον δρόμο των 5 χλμ. είναι 1:10:00 (ώρα 11.20)


13.ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει εταιρεία χρονομέτρησης. Για το λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς θα πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης που θα παραλάβουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους από το Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς που θα λειτουργήσει το κέντρο εγγραφών το Σάββατο 16/5/2015 από ώρα 10.00 έως 19.00 και την Κυριακή 17/5/2015 (μόνο για παραλαβή) από ώρα 07.30 έως 09.00.
ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
10:00 ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ & 10 χλμ. ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ
10:00 1 χλμ. ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
10:10 5 χλμ. ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος.                               Ο Γεν. Γραμματέας
Νικόλαος Παναγιώτου.            Ιωάννης Λαπαρίδης

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΕΓΑΣ-ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

17/5/2015
RUN GREECE
ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή αποτελεί η συμπλήρωση της παρούσας αίτησης συμμετοχής, η υποβολή της στα Γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας (Αγ. Αθανασίου 36-Καστοριά) μέχρι την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015, και η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής όπως αναφέρεται παρακάτω.
Το όριο συμμετοχής στους αγώνες είναι 2.550 δρομείς
Κόστος Συμμετοχής Αγώνα Δρόμου 5χλμ & 10χλμ & Ημιμαραθωνίου: 5,00 Ευρώ
Δωρεάν συμμετοχή παιδιών (Δ΄, Ε΄, και ΣΤ΄ Δημοτικού)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ (με κεφαλαία γράμματα)


ΕΠΩΝΥΜΟ:_________________________________ ΟΝΟΜΑ:___________________________________________


ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ:___________________________ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: _ _ / _ _ / _ _ _ _


ΦΥΛΟ: ΑΝΔΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ:______________________________________
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ(οδόςαριθμόςπόλη):_____________________________________________________________


Τ.Κ.:_________ΤΗΛ.:__________________________EMAIL:_____________________________________________


ΑΓΩΝΙΣΜΑ:______________________________ΣΧΟΛΕΙΟήΣΥΛΛΟΓΟΣ__________________________________


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΥΠΟΒΟΛΗΣ:________________________________________________________________________


ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΡΟΜΕΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ

_____________________ ________________________
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ: Συμμετέχω στον αγώνα με απόλυτη προσωπική μου ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο. Παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον της διοργάνωσης για τυχόν σωματική ή άλλη βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία κατά τη διάρκεια του αγώνα ή μετά το τέλος του. Συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας μου από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τον ΣΕΓΑΣ, την Περιφέρεια, τον Δήμο και τους χορηγούς του αγώνα για προωθητικούς σκοπούς. Δηλώνω ότι έχω διαβάσει όλους τους όρους συμμετοχής και τις σχετικές πληροφορίες και τις αποδέχομαι πλήρως.
Δηλώνω επίσης ότι τα στοιχεία που δηλώνονται ως άνω είναι απολύτως αληθή. Τέλος, δεσμεύομαι ότι σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο δεν θα εκχωρήσω τον αριθμό συμμετοχής που θα μου διαθέσει η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα σε άλλο άτομο προκειμένου να συμμετάσχει στον αγώνα.
Στην περίπτωση ανηλίκου, η συμμετοχή προβλέπει τη συγκατάθεση του αρμόδιου κηδεμόνα και η παρούσα αίτηση υπογράφεται τόσο από τον αιτούντα δρομέα όσο και από τον κηδεμόνα του.
Σημαντικά Στοιχεία για τη Συμμετοχή στον Αγώνα:
Οι Αγώνες Δρόμου Ημιμαραθωνίου & 10χλμ στην πόλη της Καστοριάς στις 17/5/2015 θα ξεκινήσουν στις 10.00 και των 5χλμ στις 10.10. Για να μπορέσει κάθε δρομέας να συμμετάσχει στους αγώνες αυτούς θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να έχει παραλάβει τον Αριθμό Συμμετοχής του το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς (από τις 10.00 έως τις 19.00). Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής είναι υποχρεωτική για να μπορέσει κάποιος να συμμετάσχει στον αγώνα. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στον αγώνα σε άτομα χωρίς αριθμό συμμετοχής.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία αναφορικά με τον αγώνα και/ή τη συμμετοχή σας σε αυτόν μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στα παρακάτω τηλέφωνα:
ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ www.run-greece.gr
Ανανιάδη Ελευθερία τηλ.: 24670 23555
FAX: 24670 23746 e-mail: segas-dm@otenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ