ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ "ΚΤΗΝΗ" ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΙΜΑ -ΝΕΚΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ

Φολιασμενο σκυλί μπροστα στην εκκλησία του Αγ.Παντελεήμονα 
Μόνο η λέξη απανθρωπια μπορεί να χαρακτηρησει με ήπιο τρόπο τις βαρβαρες εικόνες που αντικριζουμε τις τελευταίες τρεις μέρες στην Φλώρινα.. Την πόλη των γραμμάτων των τεχνών και του υποτιθέμενου πολιτισμού. Εικόνες που μας κάνουν να ντρεπομαστε για το ανθρώπινο είδος για την πόλη και τους κατοίκους της ορισμένοι από τους οποίους έχουν γεμίσει την πόλη με φολες σκοτώνοντας αρκετά αδεσποτα αλλά και δεσποζομενα τετραποδα. Υποτιθέμενοι άνθρωποι που βγάζουν τα ψυχολογικα τους προβλήματα το μίσος τους και το κομπλεξισμο τους στα ακακα τετραποδα που οι ίδιοι οι άνθρωποι από την ανευθυνοτητα τους τα έκαναν αδεσποτα.


 
Εδώ και τρεις μέρες γινομαστε μάρτυρες τραγικών περιστατικων απώλειας με βαναυσο και βαρβαρο τροπο τετραποδων σε όλη την πόλη επειδη κάποιους τους ενοχλεί η παρουσία των αδεσποτων και οι οποίοι αντιμετωπιζουν προφανώς τεράστια ψυχολογικά προβλήματα. Γιατί μόνο έτσι μπορεί να εξηγήσει κανείς αυτή την κτηνώδη πράξη. Διποδα ζώα που δυστυχώς ανήκουν στο ανθρώπινο είδος και που δεν σκέφτονται ούτε τη ζωή των μικρών παιδιών στα πάρκα όπου ρίχνουν τις φολες και στα οποία παίζουν μικρά παιδιά..Η εικόνα αυτή δεν τιμά ούτε την πόλη ούτε τους κατοίκους της ούτε τους ανθρώπους. Αυτή την παιδεία δίνουμε στα παιδιά μας?Ότι μας ενοχλεί παίρνουμε ένα φάρμακο και το σκοτώνουμε? Αυτό διδάσκουμε στα παιδιά μας? Να μισούν και να σκοτώνουν? Αυτά διδαχθηκαν?Γιατί εμένα με δίδαξαν να αγαπώ τα ζώα όπως τους ανθρώπους, γιατί εμένα με δίδαξαν πώς  ο Θεός στον Νώε του είπε να φτιαξει την κιβωτό και να πάρει μαζί του όλα τα ζώα για να τα σώσει και αυτά μαζί με το ανθρώπινο είδος γιατί πρέπει να συνυπάρχουν στον κόσμο που δημιούργησε ο Θεός. Γιατί εμένα με δίδαξαν ότι  ο Θεός πρώτα έπλασε τα ζώα και μετά τον άνθρωπο. Αυτα διδασκω και εγω στα παιδια μου.Πρέπει ο εισαγγελέας ο Δήμος η αστυνομία να αναλάβει πρωτοβουλία και να κάνει κάτι γιαυτό το φαινόμενο πριν να είναι αργά και θρηνησουμε κάποια ανθρώπινη ζωή. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΞΥΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΤΟΝΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)