Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η αποστολή του Γυμνασίου Αγίου Βασιλείου Στροβόλου Λευκωσίας της Κύπρου, που βρίσκεται στην πόλη μας, στο πλαίσιο της αδελφοποίησής του με το Γυμνάσιο Μαυροχωρίου, πραγματοποίησε επίσκεψη τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015, στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.
Τους μαθητές, συνοδούς καθηγητές, και αντιπροσώπους του συλλόγου γονέων, υποδέχτηκαν και καλωσόρισαν στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού & Πολιτισμού Παναγιώτης Κώττας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βάσσου Πασχάλης και η ειδική Συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη Χαρούλα Παπαθανασίου, καθώς ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμόπουλος απουσίασε εκτάκτως στην έδρα της Περιφέρειας για την υποδοχή του Υπουργού Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ στο τέλος ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα με τους υπευθύνους του σχολείου, στη μνήμη μίας σημαντικής προσπάθειας ανάμεσα στα δύο σχολεία που διαρκεί περίπου 30 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.