Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ QUANTUM SPINOFF

Ο Δήμαρχος Πρεσπών έστειλε την παρακάτω επιστολή στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Γυμνασίου και ΛΤ. Λαιμού για την διάκριση της ομάδας του σχολείου που συμμετείχε στον διαγωνισμό σχολικής καινοτομίας με θέμα νανοτεχνολογία και επιχειρηματικότητα της Quantum Spinoff που διεξήχθη την Δευτέρα 26-04-2015 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών στην Αθήνα με συμμετοχή ιδιωτικών και δημόσιων Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας.
"Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, φίλοι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου & ΛΤ. Λαιμού,
Με ικανοποίηση και περηφάνια ενημερωθήκαμε για την επιτυχία της ομάδας του σχολείου μας στο στον διαγωνισμό Quantum Spinoff όπου διακρίθηκε λαμβάνοντας την πρώτη θέση μεταξύ πολλών άλλων ιδιωτικών και δημόσιων Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας παρουσιάζοντας την δράση που προετοιμάσατε σχετικά με τη διασύνδεση νανοτεχνολογίας με την επιχειρηματικότητα.
Θέλω να σας εκφράσω θερμά συγχαρητήρια εκ μέρους του Δήμου Πρεσπών για την εξαιρετική σας επιτυχία, να σας ευχαριστήσω γιατί μας κάνατε περήφανους δείχνοντας τις δυνατότητες που έχει η παιδεία στην ακριτική μας περιοχή αλλά επίσης και γιατί μας εμπνέετε να προσπαθήσουμε πιο πολύ για να καταφέρουμε να σας προσφέρουμε τα μέσα που έχει υποχρέωση να προσφέρει η πολιτεία και που σήμερα λείπουν από το σχολείο σας και από την περιοχή μας.
Με τιμή,
Παναγιώτης Πασχαλίδης
Δήμαρχος Πρεσπών"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.