Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Π.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ν.Δ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ-ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Προγραμματισμένη επίσκεψη πραγματοποίησε ο κ. Αντωνιάδης  Γιάννης την Παρασκευή 24-4-2015 στην τοπική κοινότητα Αγίου-Παντελεήμονα. Συναντήθηκε με τους κατοίκους του χωριού αλλά και τοπικούς φορείς, Πρόεδρο-Τοπικό Συμβούλιο-Δημοτικούς Σύμβουλους στην τοπ. κοινότητα, όπου συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα της κοιν. Αγίου-Παντελεήμονα μεταξύ αυτών και το θέμα της λίμνης Βεγορίτιδας. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του χωριού κ. Μπούκτσης Κλήμης, ο κ. Πηλείδης Γιάννης μέλος Τοπικού Συμβουλίου και ο κ. Γεώργου Τρύφων Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης διαβεβαίωσε τους τοπικούς φορείς ότι από κοινού με αυτούς θα αγωνισθεί για την επίλυση των προβλημάτων της κοιν. Αγ. Παντελεήμονα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.