Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ "ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ V"

O ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ χαιρετίζει την υπογραφή της άδειας εγκατάστασης για την κατασκευή και λειτουργία της νέας σύγχρονης μονάδας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας "Πτολεμαϊδα V", στην οποία προέβη ο Υπουργός ΠΑΠΕΝ.
Με την υπογραφή της άδειας ανοίγει πλέον ο δρόμος για την έναρξη των υπολοίπων διαδικασιών που απαιτούνται προκειμένου, εντός 2 μηνών να ξεκινήσουν οι εργασίες από τον ανάδοχο.

Η δικαίωση του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ αποκτά μέγιστη αξία καθώς βασίζεται στα πολλαπλά οφέλη που θα έχει η  νέα μονάδα (τόσο κατά την κατασκευή όσο και κατά τη λειτουργία της): για την Επιχείρηση, τους εργαζόμενους, την τοπική κοινωνία αλλά και μακροπρόθεσμα για ολόκληρη τη χώρα.
Ο αγώνας  που ξεκίνησε το 2003 από το ΣΠΑΡΤΑΚΟ δικαιώθηκε στο απόλυτο με τη υπογραφή της άδειας εγκατάστασης, αποδεικνύοντας οτι η διεκδίκηση με επιχειρήματα, η επιμονή, η ανυποχώρητη στάση και η αταλάντευτη πορεία του Σωματείου επί του συγκεκριμένου ζητήματος  (παρά τον σφοδρό πόλεμο που δέχθηκε), επέφερε το θετικό αποτέλεσμα που από την αρχή επιδιώχθηκε με γνώμονα το κοινό καλό.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.