Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ

Συνεχιζεται η συλλογή δειγμάτων στο πλαίσιο της αξιολόγησης της αποτελεσματικότητας του εμβολιασμού των αλεπούδων του έτους 2014 (Ενεργητική Επιτήρση) ξεκίνησε στις 21 Φεβρουαρίου 2015. Η διάρκεια της Ενεργητικής Επιτήρησης είναι δύο μήνες.Η θανάτωση και συλλογή αλεπούδων διενεργείται αποκλειστικά από τα μέλη των συνεργείων δίωξης που έχουν ήδη συγκροτηθεί.Στο πλαίσιο της παθητικής επιτήρησης της λύσσας, καθ΄ όλη την διάρκεια του έτους, υποχρεούμαστε να συλλέγουμε δείγματα από ζώα τα οποία βρίσκονται νεκρά και από λυσσύποπτα ζώα. Με σκοπό τη συλλογή όσο το δυνατό περισσότερων δειγμάτων από νεκρά ζώα (παθητική επιτήρηση), παρακαλούμε να ενημερώνεται άμεσα η υπηρεσία μας, όποτε βρίσκεται κάποιο νεκρό ζώο είτε οικόσιτο είτε της άγριας πανίδας (σκύλος, γάτα, αλεπού, λύκος κ.λπ.).Υπεύθυνοι κτηνίατροι του προγράμματος και στοιχεία επικοινωνίας:
α.α. Ονοματεπώνυμο κτηνιάτρου Διεύθυνση προσκόμισης θανατωμένων ζώων Τηλέφωνο επικοινωνίας
1 Γκόγκης Χρήστος Τμήμα Κτηνιατρικής, 6ο χλμ Καστοριάς-Μεσοποταμίας 6944724539
2 Δημοπούλου Σμαράγδα Τμήμα Κτηνιατρικής, 6ο χλμ Καστοριάς-Μεσοποταμίας 6946781792
Για το χρονικό διάστημα από 26 Απριλίου έως και 30 Απριλίου, εφημερεύει ο Γκόγκης Χρήστος, με τηλ. επικοινωνίας 6944724539.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.