Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΣΤΗΝ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ -ΠΓΔΜ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΤΟ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το Επιμελητήριο Φλώρινας συμμετείχε στην τριημερή συνάντηση υπό μορφή B2B με 30 επιχειρήσεις. Η συνάντηση έλαβε χώρα στο γειτονικό Μοναστήρι FYROM στις 25 Απριλίου 2015.Την ελληνική αποστολή συνόδευσαν ο Aντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κα. Αμαλία Κούσκουρα, η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας κα. Ελισάβετ Παναγιωτίδου και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββας Σαπαλίδης.
Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μοναστηρίου, η ελληνίδα Πρόνεξος και η ελληνίδα Εμπορική Ακόλουθος του Προξενίου μας στα Σκόπια. Από την αλβανική πλευρά παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης των Επιμελητηρίων Αλβανίας και ο Πρόεδρος των επιχειρήσεων φασόν Αλβανίας καθώς και επιχειρηματικός κόσμος.
    Οι συναντήσεις έγιναν σε καλό κλίμα, αναδείχθηκε το φορολογικό και εξαγωγικό καθεστώς των χωρών που συμμετείχαν. Παρουσιάστηκαν διασυνοριακά προγράμματα τα οποία θα εκτελέσουν από κοινού τα τρία Επιμελητήρια και παράλληλα συμφωνήθηκαν εμπορικές συνεργασίες μεταξύ των επιχειρήσεων.
     Τέλος, ορίστηκε ειδική Συντονιστική Επιτροπή που θα αναλάβει και θα οργανώνει τις συναντήσεις που θα ακολουθήσουν.

Για το Επιμελητήριο Φλώρινας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σάββας Σαπαλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.